RBuild

Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #31
take the apostrophe out of the directory name Smile
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #32
Blush
That fixed it, thank you.

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #33
It upsets me that theres a stormcloud over this thread, because its gone now and the suns come out. Can a moderator fix that please?

Yes!!!
I built Mechanical!!
I had to move /RubyGameShellCommon/External/openal/macosx/build/OpenAL.framework
into /RubyGameShellCommon/External/openal/macosx/build/Deployment/OpenAL.framework
and altered the ruby scripts slightly to use the latest versions of ruby and freetype (and do a bunch of other stuff but..)
Whoohoo!
LOL

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #34
Yeah, it won't build out of the box on Xcode < 2.1, 'cos OpenAL won't be where it expects. Since I'm never gonna use anything less, though, I didn't see the point in adding a check Rasp
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #35
Try moving Construction from RubyGameCommon to RubyGameShellCommon (use Mechanical as a guide) and see if that helps.
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #36
Ok, that was seriously fast..
I found out that maze uses glut, so glut works.. Ill fix it somehow.
Ill try that too, cheers!

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #37
Add GLUT.InitDisplayMode(GLUT::RGBA | GLUT::DEPTH | GLUT::DOUBLE)
to fix it for caveman os's Rasp

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #38
:oops: , wonder how I missed that o_O
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #39
I added a folder called Newton with Newton.h and libnewton32.a, which worked for ThreadedNewton
but Ascent gives me
Code:
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __ZSt9terminatev expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __ZTVN10__cxxabiv117__class_type_infoE expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __ZTVN10__cxxabiv120__si_class_type_infoE expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __ZTVN10__cxxabiv121__vmi_class_type_infoE expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __ZdlPv expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to __Znwm expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to ___cxa_pure_virtual expected to be defined in a dynamic image
./Ruby/Newton.bundle undefined reference to ___gxx_personality_v0 expected to be defined in a dynamic image
Trace/BPT trap

Ive been trying to get ascent working for a couple of days, now...

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #40
why does it need libstdc++? There's no C++ in there...

Maybe do the linking of the bundle with g++ instead of gcc?
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,403
Joined: 2005.07
Post: #41
Did you know that you are magic?
Smile
thanks again

Sir, e^iπ + 1 = 0, hence God exists; reply!
Quote this message in a reply
Post Reply